УниКредит пусна първия у нас лизинг по интернет

УниКредит Лизинг пусна първия у нас лизинг на автомобили по интренет. Новта за България услуга се нарича „Одобрете сами“и може да бъде използвана на уеб сайта на компанията. Всеки клиент с достъп до компютър и интернет – у дома, в зала или дори на плажа, може да получи лесно в рамките на минути реален отговор и одобрение на лизингова сделка с УниКредит Лизинг. Това е най-бързият лизинг на леки автомобили в България, заяви Пламен Минев, главен бизнес директор на УниКредит Лизинг.
Лизингът по интернет се получава чрез попълване на кратка форма в уеб сайта http://www.unicreditleasing.bg/. При коректно попълнени данни сделката се одобрява за секунди, обясниха от компанията.
Клиентът трябва да опише предпочитанията си за автомобил, първоначална вноска, срок на погасяване и т.н. като получава гарантирана защита за въведените лични данни. След като попълни конкретната информация, която има значение за одобрението (като месечен доход и др.), клиентът получава за секунди подробен погасителен план, както и незабавен отговор за получаването на лизинг. В зависимост от въведените данни, сделката бива одобрена, одобрена при определени условия, които се посочват (например по-голяма встъпителна вноска или по-кратък срок) или не е одобрена при избраните параметри. Ако сделката не е одобрена, може да се изпробва друг вариант на автомобил, цена и т.н. до получаването на удовлетворителен резултат.
За да бъде сключена сделката по вече попълнените в сайта предпочитания и подписване на договор е достатъчно единствено в последствие информацията да бъде потвърдена в избран офис на УниКредит Лизинг. Консултантите там вече ще разполагат с одобрението от интернет.
В последствие контактът на клиента с лизинговото дружество отново може да продължи само по интернет чрез наскоро въведената от УниКредит Лизинг първа персонализирана онлайн услуга за лизингополучатели у нас – УниПоща. Услугата е напълно безплатна и също може да се ползва от сайта на УниКредит Лизинг в секцията „Моят лизинг“.

 

По материал от в-к Монитор

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.